Vadász webkatalógus

Tracker Hunter 7 éves applikáció

Ár: 20.000 Ft
Az áraink tájékoztató jellegűek.
Aktiválási kód (1 év Tracker Live + Tracker Topográfiai térképek). Élje meg a legjobb vadász élményeket együtt kutyájával és a vadásztársaival. A Tracker 1 éves licenc a megfelelő választás az Ön számára, függetlenül attól, hogy kutyájával, egyesületével vagy egyedül vadászik-e. A Tracker applikációval megbízhatóan, valós időben nyomon követheti saját, vadásztársak és a kutyája pozícióját a jó minőségű térképen. Tökéletes, nagy felbontású térképet kínál a műholdak, légi felvételek segítségével, amelyek pontosan támogatják a mozgásokat a terepen és növelik a biztonságot. Ez egy intelligens és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan, valós időben kommunikáljon a csoporton belül, és így segít a megfelelő lépések megtételében a megfelelő időben.

Letölthető

Tracker for Android App - Google PlayStore

Tracker Hunter 7 - iPhone & iPad in AppStore

Pontos helymeghatározás a kiváló minőségű térképeken

A Tracker kiváló, változatos, legmodernebb és naprakész földrajzi térképeket kínál a megbízható és zökkenőmentes navigáció érdekében: részletes terep felvételek, vízi utak és navigációs jelek stb. Ezen kívül részletes térképek is megtalálhatók: Németország, Ausztria, Svájc, Csehország, Norvégia és Észtországról.

Multi-funkciók kutya nyomkövetési szolgáltatáshoz

Kapcsolja össze a nyomkövető nyakörvét a Tracker Live™ szolgáltatással, mely hozzáférést biztosít minden kutya követési funkcióhoz. Pontosan, korlátlan számban megállapíthatja a kutyák helyzetét és nyomon követheti pozícióját és tevékenységét a térképen.

Ezek a sokoldalú funkciók, mint például a precíz kettős ugatásérzékelés, állás funkció, a geo-kerítés és az ugatás riasztása folyamatosan figyelmeztet a gyors működésre. Lehetséges a kutya nyomkövető nyakörvének felhívása és háttérzajok figyelése, pl.: csapdába esett, megsérült a kutya.

A lejátszási funkció lehetővé teszi a kutyák keresésének a visszajátszását, elemzését és látható, hogy merre indultak el, haladtak tovább a vadak.

A csapaton belüli hatékony kommunikáció

A Tracker új szintre emeli a vadászat élményét. Könnyen kommunikálhat és együttműködhet a vadászkutyás hajtó csoporttal, és megbízható információkkal hozhat döntéseket a sikeres vadászatért. A csoport tagjainak mindig naprakész információ vannak a kutyákról, a célpontokról és a lőállásokról. A vadászatvezető számára könnyű azonosítani és időkésés nélkül módosítani az útvonalakat vagy lőállásokat.

Fokozott biztonság

A törvényileg levédett Tracker Safety™ biztonsági funkció lehetővé teszi a felhasználók azonosítását és helymeghatározását, azoknak, akik aktiválták a Tracker Safety™ üzemmódot, ezt egy 2 km-es sugarú körön belül névtelenül mutatja a térképen. Ez egy forradalmian új biztonsági funkció, melynek célja a balesetek kockázatának csökkentése a vadászatok során. Ez INGYENES az összes Tracker App felhasználó számára (érvényes éves jogosultsággal vagy anélkül).

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki a teljes verziót, az első 14 nap INGYENES. A próbaidőszak teljes szolgáltatásokat és 100 letölthető ingyenes térképet tartalmaz. A próbaidőszak után a Tracker éves licencét megvásárolhatja, az egy napos licenc közvetlenül az alkalmazáson keresztül vásárolható meg, vagy tartsa meg az ingyenes verziót a Tracker Live™ szolgáltatásai nélkül.

A "Tracker Hunter 7 éves applikáció" gyártója a Tracker.
A gyártó honlapjának megtekintéséhez kattintson ide!
Kérdésével forduljon hozzánk: 72 / 225-204 30 / 979-3425