Vadász webkatalógus

GPS nyomkövető nyakörvek

5 db termék

G500 FI Black Magnum

G500 FI Black Magnum
155.000 Ft
Gyártó: Tracker   
A legjobb GSM technológián alapuló nyomkövető nyakörv. A GLONASS-kompatibilis vevőegységnek köszönhetően, a Tracker G500FI Black Magnum nagyon pontos nyomkövető nyakörv kiváló GSM vétel mellett, igényes vadászati körülmények között. A Black Magnum kutya nyomkövető nyakörv akkumulátora egyszerűen 24 órán keresztül problémamentesen működik 3 másodpercenkénti frissítéssel, megszakított használat mellett, több mint 48 óra a működési ideje normál 1 perces nyomkövetés és energiatakarékos módban. Az erős üvegszállal megerősített védőház biztosítja a strapabíróságát. A teljesen vízálló a nyakörv, tehát használható párás időben, esőben stb.

Akciós termék

Tracker Supra

Tracker Supra
220.000 Ft
Gyártó: Tracker      Eredeti ár: 240.000 Ft
A Tracker SUPRA 2018 modell nyertese a kisugárzott teljesítmény tesztnek, melynél a mobil hálózati jel fogadását és a pozíciók továbbítását vette alapul. Összehasonlítva a versenytársak által kínált GPS kutya nyakörvekkel, a Tracker GPS Supra 2,41-szer jobb eredményt ért el. A Supra kutya nyomkövető nyakörv kiváló hálózati lefedettséggel rendelkezik, mely a vadászati élményt új szintre emeli. A Supra antenna még a legnehezebb körülmények között is kitűnő hálózati lefedettséget biztosít. A tartós védőház, tervezés, a legjobb anyagok kiválasztása, maga az akkumulátor, melyet mind az igényes használatra terveztek. A helymeghatározó adatokat valós időben továbbítja a kutya nyakörvéből a 2G/3G technológia alapján. A Supra szuper antennája mögött a megszakítás nélküli adatátviteli technológia található, mely tökéletes a mobil hálózati jel továbbítására. A GPS nyakörv megtartja az antennát a kutya testétől, így a helyzet meghatározás optimális és az adatátvitel hibamentes.

Akciós termék

Tracker Supra Lady

Tracker Supra Lady
220.000 Ft
Gyártó: Tracker      Eredeti ár: 240.000 Ft
A Tracker SUPRA Lady 2018 modell nyertese a kisugárzott teljesítmény tesztnek, melynél a mobil hálózati jel fogadását és a pozíciók továbbítását vette alapul. Összehasonlítva a versenytársak által kínált GPS kutya nyakörvekkel, a Tracker GPS Supra 2,41-szer jobb eredményt ért el. A Supra kutya nyomkövető nyakörv kiváló hálózati lefedettséggel rendelkezik, mely a vadászati élményt új szintre emeli. A Supra antenna még a legnehezebb körülmények között is kitűnő hálózati lefedettséget biztosít. A tartós védőház, tervezés, a legjobb anyagok kiválasztása, maga az akkumulátor, melyet mind az igényes használatra terveztek. A helymeghatározó adatokat valós időben továbbítja a kutya nyakörvéből a 2G/3G technológia alapján. A Supra szuper antennája mögött a megszakítás nélküli adatátviteli technológia található, mely tökéletes a mobil hálózati jel továbbítására. A GPS nyakörv megtartja az antennát a kutya testétől, így a helyzet meghatározás optimális és az adatátvitel hibamentes.

Akciós termék

G1000 Maximal

G1000 Maximal
195.000 Ft
Gyártó: Tracker      Eredeti ár: 210.000 Ft
A világ első 3G nyomkövető nyakörve vadászkutyáknak. G1000 Maximal-nak 3G+2G alapú technológia biztosítja a kiváló hálózati vételt, és megbízható, valós idejű helymeghatározást kínál még olyan területeken is, amelyek nagyon gyenge hálózati lefedettséggel rendelkeznek vagy például olyan szélsőséges körülmények között, mint a meredek terepek vagy a magas hegyek stb. A rendkívül ellenálló burkolat és a könnyedén levehető hátoldal teszi lehetővé a nyakörv alkalmazkodását és elhelyezését speciális kutyahámon. Az energiatakarékos üzemmód akár 50%-al hosszabb működési időt biztosít (funkció deaktiválható). A G1000 Maximal különösen alkalmas hajtó kutyáknak, nehéz igénybevételnél, gyors ütemű futásnál. A vastag üvegszál erősítésű védőház vízálló (IP67), ütésálló, porálló, mely védi az elektronikát még a extrém, sűrű, terepeken is.

Tracker Artemis

Tracker Artemis
255.000 Ft
Gyártó: Tracker   
A jövőbiztos nyomkövető nyakörv. Az új Tracker Artemis készüléket új és bevált technológiával tervezték és fejlesztették ki. A GSM-hálózatok teljes támogatása mellett új, jövő biztos 4G (LTE) alapú hálózatokkal, az NB-IoT és az LTE-CAT M1-vel működik. GPS kutya nyomkövető nyakörv kiváló hálózati lefedettséggel rendelkezik. A Supra antenna még a legnehezebb körülmények között is kitűnő hálózati lefedettséget biztosít. SUPRA-nak 2,5-szer jobb a hálózati jel fogadása, mint a "G" sorozatnak.

5 db termék