Köszöntő, híreink
Keresés a termékek közt:

Termék katalógus

Az alábbi katalógus áruházunk termékpalettáját tárja Ön elé. Forgalmazott márkák

Ma esti holdállás

Pillanatnyi széljárás

Széltérkép

Címkefelhő

Remington 700 VTR (Varmint Target Rifle)

 

The very modern and slick Remington 700 VTR (Varmint Target Rifle). This performant, all weather rifle is offered in 223 Rem and 308 Win.


A nyagyon modern és elegáns Remington 700 VTR.  Ajánlot kaliber: 223 Rem és 308 Win.

Becserkelt bronzérmes őzbak

A képen látható bakot Juhász Sándorné ejtette el április 17-én egy délutáni cserkelés alkalmával a karcagi Nagykun Vadásztársaság területén, Monoki Csaba hivatásos vadász kíséretében.
A trófea súlya 380 gramm, pontszáma 106,88, amellyel bronzérmes minősítést kapott.

Forrás: MNO

Szálkásszőrű Tacskók Születtek-Bassotto Di Corleone "A" Alom

http://www.szalkasszorutacskok.hu/

 

Eladó Szálkásszörű Tacskó kölykök-Puppies for sale

ANYA-MOTHER: DIANA KLEOPÁTRA X  

APA-FATHER: RAVNSAGER'S KRYTONITE FOR MANIPULUS

DOG'S PARENTS: (HERMAN DELLA VAL VEZZENO, DIANA FINCSI)     

 

     Milano CACIB 2008.01.26. fiatal osztály győztese,
       legjobb kan (Best Male)

DOG'S PARENTS:

(BELLOMIS YIIPPIE RÖDSKAG, RAVNSAGER'S AKASUT SNABEL A)

Kapitális bakok Baranyából

Kétségtelen,hogy Baranya megye dél-nyugati csücske, a Szentlőrinc- Szigetvár között elterülő vadászterületek egészen kiváló őzpopulációk élőhelye.
Évtizedek óta, rendre erős bakok kerülnek ki ezekről a területekről és nem ritka az öt- hatszáz, vagy efölötti bakok trófeasúlya sem. Az idei évben a két kapitális bak került ki ezekről a területekről, de a megye keleti részén, Véménd környékén is erős baknak örvendezhettek a vadászok.

A Szabadszentkirályi Környéki Gazdák vadászterületén, május 01.-én reggeli cserkelésen esett az idei baranyai rekorder. Az elejtő egy olasz vadászvendég, akit két kísérő, Kovács László és Halas Béla segített a sikerhez. A bak kiskoponyás súlya 629 gramm, CIC pontja 163,08.

Pécs nyugati oldalán Pellérd község határában, a Nyugat Mecsek TFVT vadászterületén 557 grammos baknak örülhetett az a német vendég, akit Szili Attila hivatásos vadász kísért az április 29.-ei vadászaton. A trófeát a megyei bírálaton 146,83 nemzetközi pontra értékelték, ami magasan aranyérmes minősítést jelent.

Megyénk keleti részén Véménden, Fábik Sándor hivatásos vadász kíséretében került terítékre az a bak, melynek huszonnégy órás tömege 495 gramm, nemzetközi pontja 130,08.

Forrás: Vadászkamara Baranya

Semjén: Visszaállítjuk a vadászat presztízsét!

Forrás: Gazdakör - Szent István Stúdió | Szerző: Gribek Dániel

Dr. Semjén Zsolt, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, hazánk miniszterelnök-helyettese nyitotta meg a 2011-es FeHoVá-t, ahol bejelentette: megkezdték a magyar vadászat presztízsének visszaállítását!

Elérték, hogy a tervezett ár feléért lehessen hozzájutni a vadjelölő krotáliákhoz, de az orvvadászat és orvhalász visszaszorítására is komoly lépéseket tettek. Semjén Zsolt a megnyitón elmondta, sikerült azt is elérniük, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium meghosszabbítsa a szalonka-monitoringot.

Vadászkürtös tanfolyam

Forrás: OMVK Békés

Mezőberényi Vadásztársaság és a Békés megyei Vadászkamara közös szervezésében vadászkürtös tanfolyam indul.

A tanfolyam időtartama: 2011. május 30 – június 04.

Helyszín: A Mezőberényi VT székháza (5650 Mezőberény, Luther u. 23.) + vadászterület és lőtér.

A tanfolyam részvételi díja: 10.000 Ft/fő/hét, amely magába foglalja a napi ebéd árát is (Tópart vendéglő)

Igény szerint bentlakási lehetőséget is tud a Tópart panzió biztosítani.

A foglalkozásokat képzett előadók (pl. Agyaki Gábor) fogják megtartani.

 

Jelentkezni 2011. május 15-ig lehet a következő személyeknél:

 

Gál Péter 20/991-2691

Farkas Tamás 20/918-4341

Semjén Zsolt beszéde - FeHoVa 2011

Figyelik a szalonkákat

Forrás: Napló Online

Megyei körkép - Az Európai Unió madárvédelmi irányelve alapján a költéshez vonuló madarak lelövése tilos. Éppen ezért a magyar vadászok most kilövés helyett tudományos munkával töltik a tavaszt.

Európában a szalonka terítéke jóval egymillió fölött van, miközben hazánkban évente alig pár ezret lőttek a vadászok. Csakhogy míg a kontinens nyugati felén ősszel, addig nálunk tradicionálisan tavasszal vadásztak rá, ez pedig gondot jelent az unió érvényes direktívája szerint. A harmincéves előírást nem tudják megváltoztatni a magyar vadászok, de szeretnék bebizonyítani, hogy a magyar teríték a vonuló állomány teljes mortalitásának egy százaléka alatt marad. Ez pedig olyan alacsony mérték, amellyel az unió nem foglalkozik. Ehhez viszont becsülni kell a vonuló állományt, annak nagyságát.

Korábbi híreink:
Előző oldal
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13
Következő oldal
Figyelem!

A www.vadaszelet.hu honlap fegyvereket tartalmaz!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai honlapot látogatott meg. Kérjük, csak abban az esetben lépjen be, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai termékeket, szolgáltatásokat keres, mert honlapunk szakmai célú információkat tartalmaz. Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat! A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, vagyis kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek, és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy, és a weblapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (Hivatkozás: 2008. évi XLVIII. törvény 14.).

Belépés

Áraink és raktárkészletünk tájékoztató jellegű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Híreink, cikkeink témakörök szerint
Afrika akció állattartás American Dachshund magazine apróvad bak ballisztika barcogás Bassotto Di Corleone Kennel belvíz beretta bika bölény Browning cact dachshund dám dámbika dámszarvas den denevér e-mail ebtenyésztés elefánt elővizsga fácán farkas fegyver fegyvertartás fehova gepárd gím gímszarvas gorilla grizzly grouse hajtás IWA John Jeanneney kaliber kan kard Kaszó kupa katalógus képek képzés Keszthely kiállítás kölykök kos kutya kutyatenyésztés kutyatya liba lőszer lőszergyár medve MEOESZ mottó muflon munkavizsga naptár OMVK optika orvosi alkalmassági őz őzbak pisztoly pointer puska remington rendelet sabatti saiko sakál Sárvár sauer sportvadász szalkasszorutacsko szálkásszőrűtacskók szalonka szarvas szarvasbőgés szezonális szezonális termékek szúnyog tacskó Tacskókopó távcső tenyésztés teríték tigris tikka tracking trófea twitter utánkeresés vad vadász vadászat vadászati idény vadászbolt vadászidények vadászkürt vadászkutya vadásznap vadászok vádászpuska vadászsiker vadásztacskó vaddisznó vadgazdálkodás vadkan vadvédelem változás vav vércsapa véreb vérebegylet vérebegyletrebegylet vérebverseny verseny versenyrseny vizsga vizsla webáruház zeiss