Hírek és cikkek puska témakörben
Keresés a termékek közt:

Termék katalógus

Az alábbi katalógus áruházunk termékpalettáját tárja Ön elé. Forgalmazott márkák

Ma esti holdállás

Pillanatnyi széljárás

Széltérkép

Címkefelhő

Remington 700 VTR (Varmint Target Rifle)

 

The very modern and slick Remington 700 VTR (Varmint Target Rifle). This performant, all weather rifle is offered in 223 Rem and 308 Win.


A nyagyon modern és elegáns Remington 700 VTR.  Ajánlot kaliber: 223 Rem és 308 Win.

Vásároljon Beretta Silver Pigeont üzletünkben

Szigorodnak a fegyvertartás szabályai. Elég-e a tragédiák megakadályozásához a módosítás?

Az Este vendége Forgács Imre igazságügyi miniszter.

Elfogadta a kormány az új fegyvertartási rendeletet

Pszichológiai vizsgálat szükséges

A kormány a fegyvertartás kapcsán kétirányú szigorításról döntött. Ennek részeként minden fegyvertartónak pszichológiai alkalmassági vizsgálaton kell átesnie. Ez vonatkozik azokra is, akik már benne vannak a rendszerben, vagyis van engedélyük. Nekik a következő orvosi vizsgálatnál kell ennek eleget tenniük az elmevizsgálatnak. A jövőben az a sportlövő, akinek még nincs fegyvertartási engedélye, csak akkor juthat hozzá, ha három éve igazolt tagja valamelyik sportegyesületnek.

Emellett szigorítottak a fegyvertárolásra vonatkozó szabályokon is. A kluboknak, egyesületeknek biztosítaniuk kell azt, hogy illetéktelenül senki se juthasson hozzá a náluk tartott fegyverekhez. Vagyis azok a sportlövők, akik nem rendelkeznek engedéllyel, szigorú feltételek mellett, csak meghatározott időben birtokolhatják a fegyvert. Ilyen például a verseny vagy az edzés ideje.

Forgács Imre hangsúlyozta, nem céljuk, hogy a döntés miatt a sportlövő társadalmat hátrányos megkülönböztetés érje.

Fegyvertartás szabályai, szigorítása.

A jövőben csak az kaphat saját tulajdonú sportlőfegyver-tartási engedélyt, aki legalább három éve igazolt tagja valamely sportegyesületnek; a fegyvertartási engedélyt kérőknek az új szabályok szerint előzetes pszichológiai alkalmassági vizsgálaton kell részt venniük. A módosítás a kormányrendelet Magyar Közlönyben történő kihirdetését követő 8. napon lép hatályba

Beretta fegyver, puska újdonság: A400 Xplor Unico

A vadászoknak szánt fegyver, a A400 Xplor Unico névre hallgat.

A tus Polimer anyagból készül, a mai modern gyártási technológiának megfelelően. A tus talpa és a pofadék között 3 rugó és 2 hidraulikus lökéscsillapító helyezkedik el, ezzel csökkentve a visszarúgást. Angolul „Kick-OFF” nevet viseli, lefordítva kb „Rugás-Mentes” –t jelent. A Kick-OFF találmánynak köszönhetően a vállunkra visszaható erőnek kb 50% csillapítja, és egyenletesen eloszlatja.

A fegyver csöve acél, amit ki is hangsúlyoz a gyártó. Egyébként a fegyver színére nagyon büszke a gyártó és úgy hívja a „Zöld Szörny”.

Rendelje meg nálunk "vadász szörnyét"!

Beretta fegyver újdonság

Beretta Xplor: gyors, egyedi, 24-64g-ig használhatunk hozzá lőszereket. -70%-al kisebb ütés a kick off segítségével lővéskor. 36%-al gyorsabb, mint egy másik félautómata fegyver.

Fák puska készítéshez, puska agy, fa

Fák puska készítéshez.

Vadász puska gravír, gravírozás kézzel

Gravírozás kézzel. A második videó a CZ standon készült az IWA-n, néhány fegyvert is láthatnak rajta.

Célbalövés kispuskával

Célbalövés vaddisznóra kispuskával. CZ .22 LR, S&B Zenith 1.5-6X42

Fegyver újdonság: Az új Winchester és világrekord.

Itt az új Winchester. 12 leadott lövés 1.442 másodperc alatt. Nagyon extrém a videó. Személyesen is láttam a fegyvert, hát nem semmi. Továbbá a mennyiség a kilőtt patronokból...tekintse meg videókat.

Sauer vadász fegyverek

Sauer fegyverek széles választékát mutatjuk be a videon. Igényes és rendkivül szép standot állított ki a gyártó az IWA-n. Különösen praktikusnak tartottam a megvilágítást, továbbá azt is, hogy nem lehet "berohanni" a fegyverek közé, hanem nyugodtan sétálva lehetett megtekinteni a puskákat. Tekintse meg videonkat.

Exclusive Vadász fegyverek

Érdemes megnézni milyenek az igazi exclusive vadászpuskák. Rendkivül jól kidolgozott fegyverekről beszélünk, de a videon ezt látni...

Blaser R8 élmény beszámoló

Személyesen is átélhettem, tarthattam a kezemben az új Blaser R8-t az IWA-án. Nagyon sokan voltak ezen a standon, többször is megnéztem a fegyvert a kiállítási idő alatt, de az első napon sorban kellett érte állnom.
Érdekes és rendkívül gyors, dinamikus vadászfegyver ezt többször is hangoztatta az Úriember, aki bemutatta a fegyvert.

Összeségében: gyors, pontos, biztonságos, sokoldalú, megbízható stb.

Érdekesek voltak a különböző modellek, főleg a safari változatok: Big Five, Big Game, lásd képen:

 

Golyós puska újdonság: Blaser R8

További videók a Blaser R8-ról.

Fegyver újdonság: Blaser R8 golyós fegyver

Blaser R8 modelről néhány video, érdemes megnézni.

Fák puskakészítéshez, puska agy, fa

Fák puska készítéshez.

Figyelem!

A www.vadaszelet.hu honlap fegyvereket tartalmaz!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai honlapot látogatott meg. Kérjük, csak abban az esetben lépjen be, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai termékeket, szolgáltatásokat keres, mert honlapunk szakmai célú információkat tartalmaz. Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat! A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, vagyis kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek, és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy, és a weblapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (Hivatkozás: 2008. évi XLVIII. törvény 14.).

Belépés

Áraink és raktárkészletünk tájékoztató jellegű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Híreink, cikkeink témakörök szerint
Afrika akció állattartás American Dachshund magazine apróvad bak ballisztika barcogás Bassotto Di Corleone Kennel belvíz beretta bika bölény Browning cact dachshund dám dámbika dámszarvas den denevér e-mail ebtenyésztés elefánt elővizsga fácán farkas fegyver fegyvertartás fehova gepárd gím gímszarvas gorilla grizzly grouse hajtás IWA John Jeanneney kaliber kan kard Kaszó kupa katalógus képek képzés Keszthely kiállítás kölykök kos kutya kutyatenyésztés kutyatya liba lőszer lőszergyár medve MEOESZ mottó muflon munkavizsga naptár OMVK optika orvosi alkalmassági őz őzbak pisztoly pointer puska remington rendelet sabatti saiko sakál Sárvár sauer sportvadász szalkasszorutacsko szálkásszőrűtacskók szalonka szarvas szarvasbőgés szezonális szezonális termékek szúnyog tacskó Tacskókopó távcső tenyésztés teríték tigris tikka tracking trófea twitter utánkeresés vad vadász vadászat vadászati idény vadászbolt vadászidények vadászkürt vadászkutya vadásznap vadászok vádászpuska vadászsiker vadásztacskó vaddisznó vadgazdálkodás vadkan vadvédelem változás vav vércsapa véreb vérebegylet vérebegyletrebegylet vérebverseny verseny versenyrseny vizsga vizsla webáruház zeiss